تبلیغات
دوستانه - صمیمانه - آشپزی (غذای سنتی )
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : رسول رستمی
نویسندگان
نظرسنجی
سلام دوست عزیز . نظرتون در مورد این وبلاگ چیه ؟









برچسبها
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
دوستانه - صمیمانه
ما ایرانی هستیم و باید از حق خودمان در برابر دشمنان دفاع کنیم.




آشپزی (غذای سنتی )

 

با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ،‌فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید.

توصیه می کنم برای این غذا یک دسر یا نوشیدنی چینی نیز تهیه کنید.


مواد لازم
500 گرم
 جوجه بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ)
1 تخم مرغ زده شده
1 فنجان آرد بیسکویت
3/1 فنجان آب


1 و 2/1 فنجان روغن آشپزی
ا لیوان
 آب آناناس
3/1 فنجان شکر
4/1 فنجان سس سویا
4/1 سرکه سیب شیرین
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
1 قاشق غذا خوری روغن آشپزی
1 عدد فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده
4 عدد پیاز ، خرد شده
2 فنجان گوجه خرد شده
برنج پخته شده

 

طرز تهیه
1- جوجه ها را به اندازه  قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با آرد بیسکویت و آب مخلوط کنید. جوجه ها را با کره و مخلوط آغشته کنید.
2- در یک ماهیتابه روغن آشپزی را بریزید و بگذارید تا داغ شود. جوجه ها را در روغن سرخ کنید ، بگذارید آنقدر سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. جوجه ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. روغن را خالی کرده و روغن جدید در ماهیتابه بریزید. در همین حال جوجه ها را در فر بگذارید تا داغ بماند.
3- برای آماده کردن سس ، آناناس و آب آناناس را با هم مخلوط کنید. به اندازه 1 و 4/3 فنجان آب به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر شکر ، سس سویا ، سرکه سیب ، نشاسته و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. حالا آناناس را اضافه کنید. سس را کنار بگذارید.
4- روغنی که در ماهیتابه ریخته اید را داغ کنید. فلفل دلمه و پیاز را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ بگذارید سرخ شوند. حالا سبزیجات را اضافه کنید. سس را اضافه کنید بگذارید آنقدر بپزند تا سس بجوشد. حالا گوجه و تکه های آناناس را اضافه کنید. بگذارید 2 دقیقه ای بپزند. جوجه را اضافه کنید. برنج پخته شده تان را آماده کنید. غذای شما آماده است.

 

 

www.RRostami66.mihanblog.com    منبع :

استفاده از این مطالب با ذکر منبع مجاز است .






نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 3 شهریور 1389 :: نویسنده : رسول رستمی
نظرات ()
یکشنبه 30 مهر 1396 09:56 ب.ظ
ممنون عالی بود
یکشنبه 30 مهر 1396 12:38 ب.ظ
ممنون عالی بود
شنبه 1 مهر 1396 03:57 ب.ظ
Your style is really unique compared to other folks I
have read stuff from. Thanks for posting when you've got the
opportunity, Guess I'll just book mark this page.
یکشنبه 15 مرداد 1396 08:59 ب.ظ
Having read this I thought it was really enlightening. I appreciate you spending some time and effort to put this
informative article together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading
and posting comments. But so what, it was still worth it!
جمعه 13 مرداد 1396 01:28 ب.ظ
Thanks very interesting blog!
سه شنبه 3 مرداد 1396 08:49 ب.ظ
I'm gone to convey my little brother, that he should
also visit this webpage on regular basis to take updated from hottest gossip.
جمعه 25 فروردین 1396 03:20 ق.ظ
Woah! I'm really digging the template/theme of this site.
It's simple, yet effective. A lot of times it's
challenging to get that "perfect balance" between user
friendliness and visual appeal. I must say that you've done a amazing job with this.
In addition, the blog loads super fast for me on Firefox.

Exceptional Blog!
شنبه 19 فروردین 1396 01:06 ب.ظ
Hello, I want to subscribe for this web site to take newest updates, therefore where can i
do it please help.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر