تبلیغات
دوستانه - صمیمانه - آشپزی ( پخت کدوتنبل )
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : رسول رستمی
نویسندگان
نظرسنجی
سلام دوست عزیز . نظرتون در مورد این وبلاگ چیه ؟









برچسبها
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
دوستانه - صمیمانه
ما ایرانی هستیم و باید از حق خودمان در برابر دشمنان دفاع کنیم.




آشپزی ( پخت کدوتنبل )

 

کدوتنبل طرز پخت بسیار آسانی هم دارد. ما هم در اینجا به شما علاقمندان کدو یک دستورالعمل جدید آموزش می دهیم.


دستورالعملی برای پخت کدوتنبل
من عاشق کدو تنبل هستم- کدوتنبل یکی از میوه های مورد علاقه من است. مهم نیست کدو تازه باشد یا کنسرو شده ، شما مارمالاد این میوه را هم با هر چیزی می توانید میل کنید. با نان های شیرین و یا بعد از غذاهای مورد علاقه تان به عنوان دسر میل کنید. 

کدوتنبل طرز پخت بسیار آسانی هم دارد. ما هم در اینجا به شما علاقمندان کدو یک دستورالعمل جدید آموزش می دهیم.

لازانیا با کدو
مواد لازم برای شش نفر
550 گرم قارچ تازه و خرد شده
یک عدد پیاز کوچک ، خرد شده
2/1 قاشق چایی خوری نمک
2 قاشق چایی خوری روغن زیتون
1 قوطی کدو کنسرو شده
2/1 فنجان خامه
1 قاشق چایی خوری
1 برگ خشک شده نعناع
فلفل کوبیده شده
9 عدد پاستای خام
1 فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)
1 فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده
4/3 فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی)

 دستورالعمل
در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
2/1 فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس 2/1 فنجان از پنیر ریکوتا ،‌2/1 فنجان پنیر مازارلا و 4/1 فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از 45 دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.

 

 

www.RRostami66.mihanblog.com    منبع :

استفاده از این مطالب با ذکر منبع مجاز است .






نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 3 شهریور 1389 :: نویسنده : رسول رستمی
نظرات ()
سه شنبه 15 خرداد 1397 02:54 ب.ظ
ширина резинки для фитнеса
резинки для фитнеса в харькове
фитнес резинки кировоград
bodbonds фітнес резінка
купить набір фитнес резинку
резинка для фитнеса зеларт l
چهارشنبه 24 آبان 1396 11:49 ق.ظ
It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
I've read this submit and if I could I desire to suggest
you few attention-grabbing issues or advice. Maybe you can write next
articles referring to this article. I want to lrarn even more things about it!
یکشنبه 30 مهر 1396 03:51 ق.ظ
ممنون عالی بود
شنبه 22 مهر 1396 08:45 ب.ظ
I am now not positive the place you are getting your information, but good topic.
I needs to spend some time finding out much more
or figuring out more. Thank you for magnificent info I
used to be on the lookout for this information for my mission.
پنجشنبه 23 شهریور 1396 08:05 ب.ظ
Hi, i think that i saw you visited my weblog thus i came
to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!
یکشنبه 15 مرداد 1396 10:18 ب.ظ
Greetings! Very helpful advice in this particular article!
It is the little changes which will make the greatest changes.
Many thanks for sharing!
یکشنبه 15 مرداد 1396 09:17 ب.ظ
Paragraph writing is also a excitement, if you be acquainted with afterward
you can write if not it is complex to write.
سه شنبه 3 مرداد 1396 09:53 ب.ظ
Thanks , I've recently been searching for info about this subject
for a while and yours is the greatest I have
discovered so far. But, what concerning the conclusion? Are you positive in regards to
the source?
چهارشنبه 21 تیر 1396 11:22 ق.ظ
Excellent web site you've got here.. It's difficult to
find excellent writing like yourfs nowadays. I seriously appreciate individuals like you!
Take care!!
یکشنبه 18 تیر 1396 02:54 ب.ظ
They say it takes regarding a month of running the software program full-time in order to have a respectable
list, however there are various other methods you can speed this up.
پنجشنبه 15 تیر 1396 06:40 ق.ظ
Diamonds with fewer flaws (inclusions) are uncommon and due to this fact more extremely prized.
جمعه 8 اردیبهشت 1396 04:05 ب.ظ
Hello my loved one! I want to say that this article is
awesome, nice written and come with approximately all vital infos.
I'd like to peer extra posts like this .
شنبه 26 فروردین 1396 04:13 ق.ظ
Hi there to every , because I am really keen of reading this web site's post to be updated regularly.
It carries good data.
جمعه 5 شهریور 1389 01:01 ب.ظ
ای شکمو...
رسول رستمیسلام دوست عزیز مارال.....
عیدتان مبارک
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر